(…) (…)

Webwinkel plugins

De webwinkel is gebouwd met een aantal WordPress plugins.

Woocommerce: Dit is de basis van de webwinkel. Door deze plugin komt een complete webwinkel beschikbaar.

Order Delivery Date: zorgt er voor dat er alleen afhaal/bezorgdata aan de klant gepresenteerd worden die haalbaar zijn. Dus hiermee is een inpaktijd ingesteld zodat een klant niet ’s morgens een bestelling kan aanmaken die ’s middags kan worden afgehaald.

Mollie payments for woocommerce: Mollie stelt betaal methoden beschikbaar. In ons geval is dat bijvoorbeeld IDEAL betalen.

Booster for Woocommerce: Biedt heel veel functies maar wij gebruiken alleen bij VERZENDING EN ORDERS de functie minimaal bestelbedrag. Hierdoor kan onder een bepaald bedrag niet besteld worden.

Ordernummers; met deze plugin worden nummers alleen voor de bestelbonnen gebruikt. Technisch verhaal maar het werkt.

Site Reviews: simpele manier om klanten hun waardering te laten uitspreken over de website en webwinkel. Zie het resultaat: Reviewing en reviews.

Customer Reviews for Woocommerce: Een uitgebreide manier om klanten te vragen naar hun website ervaring. De klant krijgt zodra de bestelbon op voltooid wordt gezet automatisch een email met het verzoek om per besteld product een review te geven. Deze worden dan ook per product zichtbaar.

Woo Side Cart: Laat continue een klein zwevend winkelwagentje zien zodat het afrekenen makkelijker wordt.

Kadence WooCommerce Email Designer: voor het opmaken van de diverse emails die door Woocommerce verzonden (kunnen) worden.

Woocommerce Weight Base Shipping: berekend de verzendkosten op basis van gewicht.

WooCommerce iZettle Integration: Kassa module om via een tablet af te rekenen (incl streepjescode) en de pinbetalingen te kunnen doen. Kleine vergoeding per jaar indien deze gebruikt gaat worden.

Jetpack: nodig om op de mobiele telefoons de WOO app te kunnen installeren en te koppelen aan de webwinkel. Jetpack is van de makers van WordPress.

PW WooCommerce Gift Cards: hiermee wordt een kadobon systeem actief.